joi, 3 mai 2018

Nu mai pot cu protocoalele...!


  Nu mai pot cu protocoalele astea, zilnic descopăr altele şi altele. Practic SRI-ul a fost călare pe întregul nostru sistem. Sunt convins că au existat protocoale şi între anumiţi prim miniştri şi SRI, deasemenea între Preşedinţii ţării şi SRI. Practic tot ce s-a mişcat în ţara asta, în orice domeniu de activitate, indiferent că vorbim de Ani, Sănătate, Procuratură, Justiţie, etc. totul a fost condus din laboratoarele SRI.
Până la urmă eu zic că nu este nimic rău, acolo lucrează oameni inteligenţi şi plătiţi să apere ţara de spioni şi de elemente care ar putea periclita integritatea cetăţenilor şi a patriei. Da, aşa este, dar dacă asta scria în fişa postului oricărui sereist de ce trebuia să mai facă înţelegeri, unele chiar de subordonare ale instituţiilor faţă de SRI? Până la urmă SRI-ul este în slujba cetăţeanului, pe cale de consecinţă în slujba organelor reprezentative ale statului.
Aici nu înţeleg. Dacă ăsta este tata şi eu trebuie să-i spun ce fac şi unde merg, pentru că depind de el financiar, de ce trebuie să mai fac o înţelegere cu el? Mai ales că prin această înţelegere îl oblig pe tata să se supună mie?
  Lucrurile sunt putrede, al dracului de putrede, nu este vorba doar de un simplu protocol, este vorba de coordonarea întregii ţări şi canalizarea ei spre anumite direcţii dictate de SRI, direcţii care sunt în contradicţie cu interesele României. Putem trage multe concluzii, ne putem întreba de ce anumiţi şefi de instituţii români care lucrează efectiv pe teritoriul României au fost decoraţi de state străine? Putem pune întrebarea la fel cum a pus-o colonelul rus sergentului român în 1877 când i-a văzut decoraţia rusească pe piept: „şi pentru care fapte?”. De ce ar decora statul papuaş, să zicem, şefa DNA pentru că l-a arestat pe X-ulescu? Ce interes ar avea? Prin arestarea lui X a intrat societatea lui în faliment şi un nabab din Papua a investit în segmentul de piaţă rămas liber prin arestarea lui X? Nu cred, asta este trădare de ţară! Ar fi grav, dar este posibil. Toate aceste protocoale au avut un scop bine precizat, nu au fost făcute de amorul artei, ci să folosească unor factori externi.
  Un alt exemplu, majoritatea marilor noştri  întreprinzători români au fost pitiţi în puşcărie şi societăţile distruse, falimentate, în locul lor au apărut altele cu capital străin. Să nu fiu înţeles că iau partea hoţilor, doar mă întreb. Din toţi investitorii străini care operează pe piaţa noastră niciunul nu a fost cercetat, nici unul nu a fost acuzat sau învinuit. Să fii venit la noi în ţară doar spuma întreprinzătorilor de peste graniţă? M-aş mira! Mă gândesc la Bechtel cu câţi bani a plecat din România fără să facă o singură potecă asfaltată. Nu i-a întrebat nimeni de sănătate! Să aibă vreo legătură cu protocoalele dintre SRI-Procuratură? Întreb. Dacă este aşa, poate are legătură şi cu agentul CIA care bea cafea pe la SRI cu nişte băieţi şi fete de ai noştri.
  M-au înnebunit ăştia, eu cred că au închiat protocol şi cu nevastă-mea. Până acum era femeie la locul ei, acum, dintr-o dată a început să sară la mine, că: „vezi Doamne să o las mai uşor cu critica că nu dă bine, că noi suntem familie serioasă. Mai bine să murim de foame decât să ne răzvrătim împotriva celor aleşi. Au făcut rău, mai spunea nevastă-mea arţăgoasă, de parcă eu eram Helving, că l-au îndepărtat pe Coldea, crezi că nu mai este altul ca el? O fi, am zis eu. Bă, p-ăla îl ştiam, da pe ăştialalţi nu-i ştie nici Geoană, ascultă la mine.”
  Poate are dreptate, am descoperit protocoalele astea, dar pe cele care se scriu acum, le ştim?


Un comentariu:

  1. Legi in favoarea lor: Legi peste legi si deasupra alte Protocoale care se scriu acum ,pe care nu le stim, vorba Dumneavoastra!!Multumesc!!

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...