duminică, 8 octombrie 2017

Felicitări Simona Halep!

   Ne-am obişnuit ca românii să înjure România, să o ponegrească ori de câte ori au ocazia, mai nou, am văzut că primesc lik-uri postări de genul :”urăsc România, urăsc să mă întorc în ţară”. Suntem într-un moment de  diluare al sentimentului de dragoste pentru ţară. De ce? Pentru că aşa zişii elitişti şi mulţi politicieni vânduţi consideră că a vorbi despre patrie, popor şi naţiune, contravine regulilor UE, al globalizării în general. Le convine acestor vânzători de neam şi ţară să fim colonie ne asumată de nimeni şi ghetoul Europei. Multe televiziuni îşi fac un titlu de glorie din difuzarea pe posturile lor a unor documentare tendenţioase şi ponegritoare la adresa Ţării noastre realizate de către ziarişti străini.
   Cetăţeanul de rând se vede abandonat în lupta lui pentru apărarea gliei străvechi, i se spune de către formatorii de opinie că sunt perimate cuvintele: patriot, patriotism, drapelul Ţării, imn naţional, vatra ţării, etc. Ce să înţeleagă alegătorul de rând când europarlamentari români trimişi la Bruxelles iau poziţie împotriva ţării care i-au trimis acolo să-i reprezinte. Când îl aude pe Stolojan cum critică România. Când vede pe Monica Macovei înjurând România. Când însăşi preşedintele ales al României, etnicul german Klaus Werner Iohannis, ia poziţie împotriva României.
România este ţara noastră, patria, mama noastră. Că noi cetăţenii am fost nişte copii răi şi ajutaţi de occident ne-am distrus propria ţară, trebuie să urâm România? Sau România trebuie să ne urască pe noi pentru că am adus-o în situaţia de acum?
  Ce să înţeleagă cetăţeanul român când îl aude pe ambasadorul SUA la Bucureşti, Klemm, care vorbeşte în numele guvernului american, spunând că: „România trebuie să mai cumpere rachete „Patriot” pentru că un atac aerian este iminent.” Apropo nea Klemm, cine ne atacă? V-aţi spurcat la bani româneşti? Nu vă ajunge de când vă îndesăm cu bani? V-a dat şi Boc destui, undeva peste 10 miliarde de euro, acum aţi păcălit iar România cu ruginiturile voastre. Ajunge!
Mai bine aceşti bani alocaţi armatei îi băgăm în industria noastră militară, că am avut rezultate foarte bune, dăm de lucru românilor şi ne producem şi armamentul de care avem nevoie.
   Aud doar statistici de genul: România este pe ultimul loc, sau penultimul la... şi sunt enumerate toate poziţiile care pot asigura românului un trai fericit.
Suntem şi pe primul loc în toate topurile distrugătoare: slabă natalitate, moarte infantilă, decese din cauza spitalelor prost dotate, medici slab pregătiţi. Mulţumesc occident pentru tot ce ne-aţi oferit. Corupţia tot de la voi am importat-o. Ipocriţilor!
   Uite că suntem şi pe primul loc. România a fost lăudată în toată lumea datorită marii ei tenismene Simona Halep. Steagul României a fost pe cea mai înaltă treaptă a turneului de tenis feminin de la Beijing. Simona Halep printr-o victorie uimitoare a înfrânt-o categoric pe Jelena Ostapenko.
FELICITĂRI SIMONA HALEP!
Un copil frumos şi minunat care nu datorează nimic statului român, dar care aduce bani frumoşi la bugetul statului din veniturile ei (din tenis şi din afacerile pe care le-a deschis în România). Simona un ambasador minunat al Ţării noastre în întreaga lume. Locul unu mondial pe care îl ocupă în acest moment, face ca lumea întreagă să vorbească frumos despre România. Datorită acestei minunate fete, pentru un timp Ţara noastră nu va mai fi oaia neagră a Europei şi SUA. Sper că nu ne va trage de urechi Klemm că nu am retras pe Simona din turneul din China. Dar, mai şti? Ce nu au reuşit Iohannis şi ministerul de externe a reuşit acest copil minunat. Şi nu este singulară, avem şi gimnastica feminină, masculină, handbalul feminin şi multe alte sporturi şi olimpiadele pentru elevii de aur ai învăţământului românesc care prin rezultatele lor la concursurile internaţionale reuşesc să mai şteargă din noroiul aruncat de politicieni şi elitişti asupra imaginii României. Nu toţi intelectualii îşi denigrează Ţara, avem şi oameni cu un înalt simţ patriotic, dar de teama de a nu fi etichetaţi, stau ascunşi.
   SIMONA HALEP un nume ce va intra în istoria noastră, prima femeie româncă ajunsă pe primul loc mondial în tenisul feminin profesionist. Turneul din Beijing a fost pentru româncă un galop de sănătate, cum altfel se poate numi după ce a învins-o pe Maria Şarapova cu scorul de 6-2,6-2, iar în finală a învins-o pe Jelena Osapenco cu scorul de 6-2, 6-4.

    Felicitări Zână a tenisului feminin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...