marți, 27 decembrie 2016

Iohannis a mai scuipat odată pe popor

Iohannis a vorbit, de fapt a venit, a scuipat pe popor, apoi a plecat. A făcut un lucru, pe care îl putea face din 22 dec. , adică să respingă propunerea făcută de PSD.
Fără nici o explicație, Iohannis a respins propunerea, știind, că este posibilă suspendarea lui din funcție. De ce a făcut acest lucru Iohannis, de ce a decis, să înfrunte o posibilă suspendare? Din mai multe motive:
1) Iohannis și-a arătat mușchii, demonstrând țării că nu dă nici un ban pe votul popular.
2) Are date foarte concrete despre activitatea de spionaj, sau de simpatizant al terorismului, a soțului lui Sevil Shhaideh.
3) Plictisit, obosit de munca de Președinte, vrea să fie demis.
4) Guvernul de mercenari al lui Cioloș mai are încă treabă, mai precis companii de stat care trebuie vândute unora cu dedicație.
Un președinte responsabil ar fi refuzat încă din 22 decembrie  propunerea făcută de PSD-ALDE, lăsând posibilitatea alianței majoritare, să vină cu o nouă propunere.
Ori domnul președinte a mers liniștit la Sibiu, a tăiat porcul, apoi astăzi, a treia zi de Crăciun, a venit la pupitrul prezidențial și cu indolența  caracteristică a respins propunerea PSD. Dacă făcea această declarație în urmă cu 5 zile , astăzi probabil aveam guvern. Iar primele măsuri pentru punerea în aplicare a programului de guvernare, deja ar fi fost demarate.
Încă odată Iohannis ne-a demonstrat, că este rupt de realitatea românească și este conectat la ordinele celor din exterior împreună cu guvernul de mercenari condus de Cioloș.
Singura soluție este suspendarea președintelui, așa s-ar debloca criza politică, în care se află România, iar la palatul Victoria se va instala un guvern legitim.
Iohannis nu are puterea, puterea o are POPORUL care a votat în 11 decembrie și el a decis, ca PSD-ul să conducă țara în următorii 4 ani. Prin urmare, Iohannis OUT!!
Dumnezeu să ne apere țara de președintele ei!

Motivul că doamna Shhaideh este turco-tătară și de religie islamică nu poate fi un motiv. Să ne gândim puțin, președintele României se numește Werner Klaus Iohannis, directorul SIE se numește Eduard Hellvig, procurorul șef DNA se numește Kovesi, ministrul sănătății s-a numit Czeke Atila, un secretar de stat se numește Raed Arafat, ce mai contează că primul ministru se numește Sevil Shhaideh. Deci nu ăsta e motivul.
Președintele ”este iresponsabil” spune Ion Cristoiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...