vineri, 8 iulie 2016

Scrisoare către nepotul meu Ștefan-Aurel

Zilele acestea cel mai mare dintre nepoții mei a primit diploma de inginer ca urmare a absolvirii Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice București. Aș fi ipocrit,  dacă aș spune, că nu mă bucur, din contră, bucuria mea este fără limită, nu-mi rămâne, decât să-l felicit pe domnul inginer Oancea Ștefan Aurel. Îți doresc tinere mult succes, sănătate și să fii cu un ochi și pe ce se întâmplă în politică; nu vreau să aud că pe tine nu te interesează , să facă ce vor, că tu îți vezi de munca ta! Nu este așa, ei asta vor, să nu fie în vizorul public, să facă ce vor ei și stăpânii lor. Nu-i lăsați de capul lor, altfel, riscați să vă treziți târziu și atunci să constatați că nu mai aveți pensii, Țară , iar cei din jurul vostru să vorbească o altă limbă decât a voastră.    
Există acum în România un fel de lehamite cvasigenerală. Nu vreau să votez, nu mă interesează politica, nu știu cine sunt miniștrii și nici ce fac, sunt sătul de ale mele, îi dau  dracu cu hoțiile lor cu tot. Îmi este silă că sunt român, urăsc România, cine este Eminescu, Caragiale, Coșbuc, niște ratați care nu au știut să facă avere. Aruncații la coșul de gunoi al istoriei, altele vă sunt reperele, spre exemplu, mari oameni de cultură, HRP, Pleșu, Boia ca să dau doar câteva exemple. România trebuie să dispară. a fost condamnată la Malta de Gorbaciov și Bush senior și confirmată condamnarea de evrei și masoni.
Cine a dat voie României, românilor, lui Ceaușescu personal să se ridice mai sus decât i s-a permis? Cine i-a dat voie dictatorului să fie un mare român? Cine i-a permis să facă o industrie militară puternică, încât să fie a 5 Țară exportatoare de armament și logistică militară din lume? Cine i-a permis să construiască hidrocentrale și termocentrale încât să devină un stat independent energetic?  Cine a permis unei țări socialiste, să aibă o flotă comercială dintre cele mai puternice din lume? Cine a permis românilor comuniști să-și plătească datoriile la băncile străine, devenind astfel o Țară liberă și independentă financiar? Cine a permis lui Ceaușescu, un analfabet, un cizmar fără doctorat, să acumuleze valută în Banca Națională cu intenția de a crea, împreună cu alte state, o bancă concurentă FMI, aceasta urmând să finanțeze statele din lumea a III-a? Cine a dat voie românilor să construiască  uzine:  de avioane,  constructoare de mașini auto, de mare și mică capacitate, tractoare, locomotive diesel, vagoane, mașini agricole? Deasemeni complexe agro-alimentare, de creștere a taurinelor, o agricultură prosperă, cu a cui permisiune și-a făcut toate aceste lucruri? Ar trebui să mai enumăr multe, mă opresc aici.
Pentru că nu a întrebat Rusia, SUA, Israelul, Germania și pe toți masonii, Nicolae Ceaușescu a fost omorât. O ultimă întrebare : Cine i-a permis lui Ceaușescu, un simplu cizmar, să moară ca un erou? Cum și-a permis să-și sfideze călăii, cântând Internaționala în drumul scurt spre moarte?
Răzbunarea ocupanților a fost mare, a fost la fel cu a tătarilor lui Ginghis-Han când a pârjolit Europa. Din tot ce a lăsat Ceaușescu, construit de mâna românilor, noile forțe de ocupație denumite bobastic Uniune Europeană și NATO, au distrus tot, nu au mai lăsat cărămidă pe cărămidă, au otrăvit fântânile și au ars grânele, de așa natură încât, în acest moment bem apă cumpărată, cereale din import, iar acolo unde altă dată era floarea industriei românești, străinii au deschis mall-uri, super market-uri, etc. Românii muncesc pentru un blid de mâncare în marile corporații străine. Dintr-o Țară care exportam bunuri de calitate, am ajuns să trăim din importuri second -hend de mâncare și industriale. Mîncarea pe care suntem obligați să o consumăm, în occident este inerzis să se hrănească animalele cu ea.
Greu s-au răzbunat pe noi marile puteri, pentru că reușisem să ne afirmăm. Toate aceste nenorociri ni s-au întâmplat pentru că am avut la conducere o clasă politică vândută intereselor străine și prosperității propriilor buzunare. Astăzi, 8 iulie 2016, suntem conduși de un Președinte rupt de orice legătură cu România și poporul român. Guvernul Cioloș, este un guvern de mercenari ,un guvern vândut intereselor străine. Un guvern care a reușit să trimită România în urmă cu câțiva ani. Guvernul păstorit de Cioloș, un guvern care și-a îndeplinit cu brio misiunea cu care a fost însărcinat de forțele oculte.
Dragul meu nepot, dacă nu veți fi atenți, voi ce-i de acum și viitori, la mersul Țării, riscați să rămâneți și fără bruma de libertate pe care o mai aveți.
Să vă dea Dumnezeu putere, minte și sănătate!


Mulțumesc pentru poză: macmedia.ro

Un comentariu:

  1. Pentru că nu a întrebat Rusia, SUA, Israelul, Germania și pe toți masonii, Nicolae Ceaușescu a fost omorât. O ultimă întrebare : Cine i-a permis lui Ceaușescu, un simplu cizmar, să moară ca un erou? Cum și-a permis să-și sfideze călăii, cântând Internaționala în drumul scurt spre moarte?
    Răzbunarea ocupanților a fost mare, a fost la fel cu a tătarilor lui Ginghis-Han când a pârjolit Europa. Din tot ce a lăsat Ceaușescu, construit de mâna românilor, noile forțe de ocupație denumite bobastic Uniune Europeană și NATO, au distrus tot, nu au mai lăsat cărămidă pe cărămidă, au otrăvit fântânile și au ars grânele, de așa natură încât, în acest moment bem apă cumpărată, cereale din import, iar acolo unde altă dată era floarea industriei românești, străinii au deschis mall-uri, super

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...