miercuri, 25 noiembrie 2015

K.W. Iohannis omul ocultei străine

   
Klaus Iohannis, un sas rătăcit în România, un neamţ cu suflet german şi cetăţenie în cele 6 case româneşti. Un om căţărat, urcat cu forţă în tronul de la Cotroceni. Un debitor al Ocultei Mondiale, un datornic pe viaţă celor ce l-au aşezat în fotoliul de lider al României. În urma masacrului de la „Colectiv”, de care s-a folosit cu mult cinism, o amplă manifestaţie s-a pornit în stradă. 30 de mii de oameni, mulţi vorbitori de limbi străine, atenţie nu scriu cetăţeni străini, care l-a început debusolaţi, negăsindu-şi cadenţa, strigau printre altele :”jos corupţia, jos politicienii”. Apoi au strigat, după o ieşire în presă tâmpită a lui Piedone, „jos Piedone”. Printre cei intraţi în „graţiile” manifestanţilor a apărut şi „jos viceprim ministrul Oprea”, apoi anemic la început, ceva mai hotărât într-un tîrziu a fost strigată şi lozinca:”jos Ponta”. Cum în stradă erau 30.000 de oameni, iar lucrurile puteau degenera, nimeni dintre cei vizaţi de stradă nu considera necesar să demisioneze, Ponta a hotărât să-şi prezinte demisia . După demisia lui Ponta, lucrurile s-au calmat, oamenii au mers liniştiţi pe la casele lor, mulţi fiind veniţi de departe, de foarte departe, plecau cu mulţumirea că misiunea pentru care veniseră fusese îndeplinită, guvernul Ponta demisionase.
Iohannis a constatat vacant postul de Prim Ministru şi a chemat partidele parlamentare la consultări, un fel a spune, partidele mari, mă refer aici la PNL şi PSD, au fost „mână moartă”, au avut prestaţii jalnice, PNL-ul a mers pe mâna lui Iohannis, iar PSD-ul fără coaliţie, a făcut o propunere aşa, să nu zică cineva că au tăcut.
Iohannis asta îşi dorea, ca partidele să fie slabe, pentru a putea desemna cu formarea noului guvern pe Dacian Cioloş pe care cei de la Bruxelles îl anunţase încă din seara demisie lui Ponta. Asta înseamnă că acolo la Cotroceni a fost un simulacru de consultări, o bătaie de joc pentru poporul român. Nici nu avea cine să se contreze cu Iohannis, Liviu Dragnea aşteapta recursul la condamnarea primită în prima instanţă, aşa că ciocul mic. Ţoapa de Gorghiu e datoare vândută lui Iohannis, doar el a uns-o ca Preşedinte al PNL, iar Blaga mult prea hârşit prin politica dâmboviţeană cu bubele din cap care îi ţine ridicată pălăria, a fost isteţ şi a tăcut.
    Klaus W.Iohannis ne-a arătat fără pic de jenă că România este condusă de la Bruxelles, via FMI şi alte servicii. Chiar şi miniştrii din acest guvern de tehnocraţi (tehnocraţi pe dracu), sunt ori din grădina lui Soros, ori din cea a FMI, ori de la Bruxelles, aşa că, nu ne putem aştepta la ceva bun.
Mă întreb : de ce dracu au lăsat ăştia nişte salarii uriaşe pe unde lucrau, pentru a veni în România pe salarii de mizerie comparativ cu ce câştigau prin cele străinătăţuri? Ori adăugarea la CV a funcţiei de loc de neglijat de ministru, ori sunt alte ordine, pe care noi nu le ştim primite de la stăpânii lor străini, este motivul renunţării la acele salarii uriaşe.
Pentru a ne mai demonstra încă odată, dacă mai era cazul, că el, Iohannis, nu are nimic în comun cu România (în afara celor 6 case), Iohannis a decis să se comporte decent anul acesta şi să nu mai organizeze tradiţionala recepţie prilejuită de Ziua Naţională a României de 1 decembrie, motivul nenorocirea petrecută la clubul „Colectiv” şi actele teroriste din Franţa.
    Consider că, renunţarea la recepţie, nu are nicio legătură cu motivele invocate de Iohannis, motivele sunt de ordin naţionalist, pentru el ziua de 3 octombrie este ziua naţională, atunci când Germania îşi sărbătoreşte ziua. Nu cred că la aceste recepţii se făceau adevărate petreceri cu lăutari şi manelişti, era un moment de retrăire a istorie Marii noastre Uniri, era un moment când presa internaţională ar fi remarcat acest lucru, iar ambasadorii străini puteau lua mai bine legătura cu societatea românească. Iohannis nu are nici un interes de a promova România, el trebuie să menţină statul român la nivel de colonie, iar dependenţa de Oculta străina să fie din zi în zi mai mare.
    L-am văzut într-o poză, cu o bască de evreu pe cap, aducând elogii acestei naţiuni de parcă România era formată 90% din evrei. Acel discurs a fost cel puţin neinspirat, dacă nu unul slugarnic care arăta cine-i şeful. De ce d-le Iohannis avea-i acea bască pe cap? Ai văzut vreun evreu făcându-şi cruce cu ocazia vreunei sărbători româneşti?
Nu vreau să mai continui simt că încep să mă enervez, întreb : unde sunt românii, ce văd nu are nici-o legătură cu poporul român.
Doamne Ocroteşte România şi ajută-ne să ajungem iar ce-am fost şi mai mult decât atât!
Mulţumesc pentru poză : sursazilei.ro

4 comentarii:

  1. Klaus Iohannis, un sas rătăcit în România, un neamţ cu suflet german şi cetăţenie în cele 6 case româneşti. Un om căţărat, urcat cu forţă în tronul de la Cotroceni. Un debitor al Ocultei Mondiale, un datornic pe viaţă celor ce l-au aşezat în fotoliul de lider al României. În urma masacrului de la „Colectiv”, de care s-a folosit cu mult cinism, o amplă manifestaţie s-a pornit în stradă. 30 de mii de oameni, mulţi vorbitori de limbi străine, atenţie nu scriu cetăţeni străini, care l-a început debusolaţi, negăsindu-şi cadenţa, strigau printre altele :”jos corupţia, jos

    RăspundețiȘtergere
  2. Receptia de 1decembrie nu o da pentru ca se grabeste acasa la sibiu ,il asteapta nevasta cu ciorba,se raceste,nu vedeti ca nuse simte bine in bucuresti?oricate privilegii are,a ramas un profesor de provincie,la fel si nevasta,o provinciala,

    RăspundețiȘtergere
  3. ...ar trebui interzise toate fundatiile nemtesti din Romania care sunt facute sa manipuleze poporul roman si care l-au ajutata 90% pe Iohanniss sa ajunga presedinte ....marioneta-Robokap !!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine a zis ca au renuntat la salarii uriase? Doar aici sunt in misiune, cred ca primesc si diurna :)

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...