joi, 24 septembrie 2015

Voi distrugeţi Europa

        
O declaraţie făcută de Francois Hollande, Preşedintele Franţei, m-a determinat să scriu acest articol.
Europa se confruntă cu un val de imigraţie fără precedent, mulţi se încăpăţânează să le spună refugiaţi de război, deşi adevărul este pe jumătate, ori chiar mai puţin, din val fac parte pe lângă sirieni şi irakieni, afgani, tunisieni, libieni etc.
Nu mai discut de faptul că noi, est europenii, nu avem nicio vină în declanşarea acestui exod. Franţa, da, este vinovată pentru exportul de armament făcut către forţele aflate în conflictul din Siria, în urma acestei afaceri în vistieria Franţei a intrat în jur de 700 de milioane de euro. Probabil că pe Francois Hollande îl mustră conştiinţa pentru dezastrul suferit de poporul sirian, la care a participat indirect şi el, statul francez, de aceea se arăta indignat de eventualele poziţii contra, în a lua cote de imigranţi, ale unor state est europene. Franţa, M. Britanie, SUA, Rusia, Qatar, Emiratele arabe, adică statele care au profitat de pe urma vânzării armamentului în Siria şi probabil în Irak, Afganistan, Libia, Egipt, nu s-au gândit atunci când vindeau moarte şi distrugere că, este posibil şi un asemenea rezultat? Ba da, au ştiut ce vând, numai că pentru aceşti exportatori de moarte a contat numai banul. Ştiau că fiecare glonţ exportat înseamnă moartea unui bărbat, al unei femei, copil, bătrân, ori bolnav, ştiau că fiecare bombă exportată va distruge o casă, un drum, o grădiniţă, un spital, ştiau, a contat banul, mai mulţi bani, mai multe victime, mai mulţi bani, mai multe distrugeri, mai mulţi bani, mai mulţi refugiaţi din calea războiului. Americanii și vest europenii au exportat moartea în țările islamice, de acum să ne așteptăm să plătim cu toții, sângele vărsat de populația din Orientul mijlociu.
       De toate aceast zăpăceli vor profita organizaţiile teroriste, nici nu gândeau ele să existe nişte momente atât de prielnice de a împânzii Europa cu celule de teroriştii. Vor fi greu de depistat, pot fi sub diferite acoperiri, cum ar fi mamă şi copilul, handicapaţi locomotor etc.
Spunea d-l Francois Hollande că acele state care nu respectă deciziile Consiliului European să se gândească dacă mai pot rămâne în acest select organism, adică UE.
În urmă cu puţin timp, cetăţenii români de etnie ţigănească erau expulzaţi din Franţa. În M. Britanie se crease o stare de nesiguranţă, atunci când s-a deschis piaţa muncii,cetăţenii români, bulgari, polonezi erau priviţi ca nişte barbari care vor devaliza regatul englez.
Precizez, România este Ţară membră a Uniunii Europene, pe cale de consecinţă românii sunt cetăţeni europeni cu drepturi depline, cu toate acestea ei sunt priviţi ca cetăţeni de mâna a doua.
Cum putem să executăm orbeşte ordinele lui Hollande- Merkel, atâta timp cât am fost noi înşine marginalizaţi? Au profitat de pe urma războaielor din Orientul Mijlociu, acum să facă bine să suporte şi consecinţele dezastrului făcut indirect de cei care au aprovizionat cu moarte şi distrugere aceste Ţări, acum distruse.
     Au făcut aceste puteri ,ce şi-au umplut visteriile în urma războaielor , danii către celelalte Ţări membre ale UE, dar care nu exportaseră armament în teatrele de război? Nu, nu au făcut acest lucru, atunci să facă bine să suporte cheltuielile cu aceste suflete rătăcitoare prin lume. Când şi-au îndesat buzunarele cu dolari de pe urma exportului cu moarte a fost bine, aşa să fie şi acum, să plătească pentru dezastrul făcut. Trebuia să fim tovarăşi şi la câştigul de pe urma întreţinerii războiului, pentru ca acum să fim părtaşi la găzduirea unor refugiaţi.
Merkel, acest Hitler în fustă, dă ordine în întreaga uniune, Hollande, un fel de alter-ego al Angelei, întăreşte aceste ordine şi trece la ameninţări. Păi bine puiule, când aţi luat împreună cu tâlharii români măsurile de distrugere a economiei româneşti şi v-aţi umplut buzunarele cum era? Acum ameninţaţi, care sunt interesele? Credeţi voi că veţi reuşi să faceţi faţă la valul de imigraţie pornit? Are vreunul ideie cam câti imigranţi vor fi?   Din modul în care se desfăşoară lucrurile acum, acest exod va mai continua un an, doi. Ce va însemna asta pentru Europa, care vor fi consecinţele, greu de răspuns, un singur lucru ştiu, nu este rău să învăţăm araba, persana şi să trecem la islamism.
Europenii băştinaşi mai mulţi mor, decât se nasc, pe câtă vreme islamiştii se înmulţesc precum iepurii. Din acest amestec vom avea europeni mai bruneţi, dar cu ochi albaştrii, iar Allah, prin Profetul său Mahomed, va fi călăuza noastră.

4 comentarii:

  1. Merkel, acest Hitler în fustă, dă ordine în întreaga uniune, Hollande, un fel de alter-ego al Angelei, întăreşte aceste ordine şi trece la ameninţări. Păi bine puiule, când aţi luat împreună cu tâlharii români măsurile de distrugere a economiei româneşti şi v-aţi umplut buzunarele cum era? Acum ameninţaţi, care sunt interesele? Credeţi voi că veţi reuşi să faceţi faţă la valul de imigraţie pornit? Are vreunul ideie cam câti imigranţi vor fi? Din modul în care se desfăşoară lucrurile acum, acest exod va mai continua un an, doi. Ce va însemna asta pentru Europa, care vor fi consecinţele, greu de răspuns, un singur lucru ştiu, nu este rău să învăţăm araba, persana şi să trecem la islamism.

    RăspundețiȘtergere
  2. Păi cetăţeni de mâna doua, am fost, suntem şi vom fi. Să nu ne imaginăm că am intrat în UE că nu mai puteau de dragul nostru... Noi trebuia să fim mâna de lucru ieftină şi o oarecare piaţă de desfacere, dacă industria, agricultura, servicile, resursele, etc. României erau în floare,pe cine mai slugareau şi unde-şi duceau gunoaiele ? Aşa că au trecut la acţiune, cu ajutorul băieţilor deştepţi de la noi, care sau vândut repede şi ieftin ,,şi acum cică se face justiţie, păi unde au fost toţi aceşti justiţiabili 25 de ani ?" Aşa că în curând când nu vor mai avea nevoie de noi ,sau când vom începe să facem gură, sau când nu vom mai fi destul de buni, ne vor trage un mare şut în fund şi vom rămâne şi cu o grămadă de datori...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ideea este următoarea: S-a dat ordin de la centru şi statele membre trebuie să se execute. Nu vă place? Nici mie. Parcă vorbeam mult de democraţie! Ideea este de asemenea că nu trebuie să ne intereseze cine a provocat. Important este cine comandă.

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...