joi, 28 mai 2015

Scrisoare către Livia Stanciu preşedinta ÎCCJ

                                                 
                Doamnă Livia Stanciu,
     În primele mele rânduri vreau să vă transmit să aveţi sănătate, că în rest văd că aveţi de toate, inclusiv tupeu, chiar mult tupeu. Doamnă, este o mare greşeală să vi se ceară demisia acum, dvs. trebuia să demisionaţi demult, încă de la primele încriminări ale CEDO aduse justiţiei din România. Aveţi dreptate, tot de atunci ar fi trebuit să demisioneze şi şefii CSM şi chiar acest ministru de justiţie care vorbeşte bine când tace şi, spune prostii când vorbeşte. Cum la noi în Ţară, nesimţirea stă la masă cu cei din fruntea bucatelor (a statului), iar greşelile cu voie, ori fără de voie, făcute de cei de pe scaunele înalte nu-i afectează cu nimic, ce dvs sunteţi mai fraieră? Aşa că, în virtutea aceleaşi nesimţiri, nici dvs. nu trebuie să demisionaţi. De revocat nu are cine să vă revoce, Preşedintele Iohannis, să fim serioşi, cum să facă acest gest, ce dvs. nu aţi avut suflet când a fost vorba de interesele lui? CSM, cum să vă revoce Danieleţ, dvs. nu l-aţi adus înapoi când unii îl scosese pe făraş din CSM? Apoi numai să încerce vreunul să vă facă rău, nu sare partenerul dvs. L.C.Koveşi, aşa aţi spus că aţi format parteneriat între ÎCCJ şi DNA? Sare şi vă apără, chiar şi printre membrii CSM, mai sunt unii cu bube-n cap, iar care nu au, pot avea.
Toate aceste socoteli şi altele pe care eu nu le intuiesc, dvs. vi le-aţi făcut.
     Demisia este actul prin care se recunoaşte o vină, dar se spală şi o ruşine. Dvs. nu aţi greşit, aţi procedat aşa cum este normal într-o Ţară anormală ca a noastră, în loc să plătiţi acelei femei salariul restant, aţi făcut un denunţ calomnios la adresa ei, cum că vă şantajează. De ce aţi procedat aşa? Simplu, pentru că puteaţi, ştiaţi că partenera dvs. madam Koveşi va acţiona părtinitor, aşa s-a şi întâmplat. În loc să facă cercetări corecte, apoi văzând că nu sunt probe împotriva pârâtei, să se întoarcă împotriva dvs. cu un dosar penal pentru denunţ calomnios, a mers pe contrafacere de probe. Aici e partea interesantă, cum de au avut curaj procurorii DNA ,să propună arestarea şi apoi întocmirea unui rechizitoriu pentru trimiterea în judecată a d-nei Rarinca, pe nişte probe contrafăcute, împotriva adevărului? Simplu, procurorii şi judecătorii se cunosc foarte bine, aş puea spune că procurorii DNA chiar fac o anumită presiune asura judecătorilor, iar cum judecătorii ştiu că nu sunt tocmai curaţi, acţionează la comandă. Aşa s-a întâmplat şi în acest caz (şi câte or mai fi), procurorii propuneau arestarea şi menţinerea stării de arest a doamnei Rarinca, iar judecătorii cu ochii închişi, confirmau propunerea. Chiar şi prima instanţă de judecată a marşat pe rechizitoriul procuraturii, în loc să vadă dincolo de rechizitoriu, faptele susţinute de pârâtă, care erau cele reale, au condamnat-o, nu contează dacă cu executare, ori cu suspendare, condamnarea este condamnare.
    Jocul de tip mafiot al Procuraturii şi Justiţiei s-a lovit de un complet de judecată de la CAB care, a dispus casarea primei sentinţe şi declarea faptei incriminate de procuratură ca inexistentă şi declararea nevinovată a pârâtei.
Aproape că vă reuşise înscenarea doamnă Stanciu şi Koveşi. Vă întreb în naivitatea mea : cum dracu puteţi dormi noaptea ştiind că ,un om, a fost rupt de familie, defăimat, purtat cu cătuşe prin faţa camerelor de televiziune, ţinut în arest timp de 190 de zile, iar toate astea le-a pătimit din vina dvs. conştientă? Aici nu vorbim de o eroare judiciară, vorbim de un denunţ intenţionat calomnios. Aţi vrut să închideţi gura nenorocitei care, îşi cerea drepturile băneşti, restante de la firma soţului dvs., decedat între timp. Sunteţi în afara legii d-nă Livia Stanciu, pentru binele dvs., dar mai ales pentru binele şi pentru a întări încrederea cetăţeanului în Instanţa Supremă din România, DAŢI-VĂ demisia. Respectaţi locul în care vă aflaţi, oricum pentru credibilitatea dvs. numai aveţi ce face, plecaţi de la conducerea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.  Doamnă dvs. auziţi cum sună titulatura instituţiei pe care o conduceţi? Numai aveţi ce căuta acolo, un om cu moralitatea dvs. nu are ce căuta în acel lăcaş de justiţie. Demonstraţi-ne că oamenii din ÎCCJ sunt mai presus de orice bănuială, sunt oamenii cu verticalitate şi bun simţ, oamenii care au drept Biblie-legea. Nu vă pitiţi după lege, acţionaţi pentru apărarea ei.
    
În concluzie, doamnă Livia Stanciu, daţi-vă demisia şi daţi banii femeii.
Mulţumesc pentru poză, exclusivnews.ro.

6 comentarii:

  1. Demisia este actul prin care se recunoaşte o vină, dar se spală şi o ruşine. Dvs. nu aţi greşit, aţi procedat aşa cum este normal într-o Ţară anormală ca a noastră, în loc să plătiţi acelei femei salariul restant, aţi făcut un denunţ calomnios la adresa ei, cum că vă şantajează. De ce aţi procedat aşa? Simplu, pentru că puteaţi, ştiaţi că partenera dvs. madam Koveşi va acţiona părtinitor, aşa s-a şi întâmplat. În loc să facă cercetări corecte, apoi văzând că nu sunt probe împotriva pârâtei, să se întoarcă împotriva dvs. cu un dosar penal pentru denunţ calomnios, a mers pe contrafacere de probe. Aici e partea interesantă, cum de au avut curaj procurorii DNA ,să propună arestarea şi apoi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exact asa este ,asa vad si eu si sunt revoltata si dezolata cand vad reactia mizerabila a multor marimi fata de un abuz asupra unui cetatean simplu.Reactia presedintelui,a lui ponta,a ministrului justitiei,a mediocritatilor de gorghiu si predoiu.L. Panaitescu.

      Ștergere
  2. Vedeti ce mult seamana acest caz cu cel in care Clanul Bercea Mondial ii cer banii lui Mircea Basescu si apoi sunt cercetati pentru santaj? Va spune ceva acest lucru???

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, chiar am vrut să fac analogia în articol, apoi am ales altă arteră de atac.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimati prieteni analogia cu santajul de la Constanta este evidenta ! De aici o dilema: ori madame Stanciu i-a acordat consultanta juridica lui Basescu in lupta cu Bercea ,ori , stiind ca a fost numita in functie dupa o discutie la o cafea intre Basescu si galateanul Mircea Toader, doamna Stanciu a devenit basista
    convinsa si-si copiaza idolul in tot si toate.

    RăspundețiȘtergere
  5. La varful justitiei romanesti se aflao gasca ! O gasca care e alcatuita dupa chipul si asemanarea lui basescu ! Punct !

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...