joi, 5 februarie 2015

Forţele oculte vor un nou război


      In estul Ţării noastre se petrec lucruri destul de neplăcute, pentru că indiferent cine are dreptate, proruşii, ori guvernul de la Kiev, acolo mor oameni care nu au nici o vină. Acolo mor oameni de toate vârstele, mor copii în faşă, ori mai măricei, tineri adolescenţi ce nu au gustat încă din viaţă, dar cărora gloanţele le-au umplut gura cu ţărână. Cine a întrebat pe toţi aceşti oameni dacă vor război, dacă vor să moară împuşcaţi de fraţii lor, de vecinii lor, de verii lor de-al doilea, ori de-al treilea. Cine dă dreptul, unor conducători vremelnici ai acestor state, să se transforme în Dumnezei ? Cine le dă dreptul să hotărască cine trebuie să trăiască şi cine să moară. Veţi spune că au fost aleşi în mod democratic. Poate că aşa fost, dar ei nu au votat să fie trimişi la moarte, au votat pentru o viaţă mai bună, nu pentru o moarte iminentă.
     Suntem în anul de graţie 2015, în acest moment lumea este înţesată de focoase nucleare, ce aşteaptă puternici lumii de la un asemenea război ce poate deveni mondial? Nimic bun nu trebuie aşteptat, acesta nu se va numi al III-lea război mondial, ci ultimul, pentru că după ăsta omenirea nu va mai exista, iar dacă totuşi va mai rămâne populaţie, va ajunge în pragul disperării, aproape de sălbăticie. Să nu uităm că există un precedent în folosirea bombei atomice, să ne amintim cu durere de acel august al lacrimilor şi durerii din Hiroşima şi Nagasaki din 1945. Acest episod nenorocit nu ar trebui să se mai repete niciodată. În lumea asta există fel de fel de organisme, de departe ONU ar trebui să fie cea mai puternică, numai că ,în ultimul timp, rolul acestei organizaţii a fost foarte mult diminuat. Dacă o ţară greşea, ONU ,era singura organizaţie recunoscută mondial ce putea lua măsuri împotriva acelui stat.
     Luptele din Ucraina trebuie rezolvate de către ucrainieni şi ruşi, ei sunt singurii ce pot pune capăt problemelor teritoriale pe care se dau acum lupte. Să nu uităm că Ucraina a făcut parte din Ţaratul Rusiei, au o istorie comună. Ele ştiu cum au fost trasate graniţele dintre ele. Să nu uităm că mari părţi din teritoriul R.Moldova, de fapt al României se află în stăpânirea Ucrainei şi nu prea văd semnale că ar dori să le înapoieze.
NATO doreşte atragerea Ucrainei de partea apusului, Rusia nu doreşte să cedeze alianţei nord atlantice un asemenea teritoriu. Asta este problema în esenţa ei. Rusia este o ţară puternică, uriaşă ca întindere, cu bogăţii uriaşe, va fi greu de luptat cu un asemenea colos. Napoleon în campania din 1812 şi-a rupt gâtul la Moscova, Hitler nu a putut trece de Moscova. Rusia a demonstrat de-a lungul timpului că este un imperiu de care trebuie să se ţină seama.
Nu sunt filorus, sunt filoromân, mă interesează ca Ţara mea, aşa cum este, cu corupţii ei, cu problemele ei, să fie scutită de a fi teatrul unor operaţiuni militare.
A avut loc reuniunea miniştrilor apărării din ţările NATO, aici s-a stabilit formarea unor centre de comandă în România, Polonia, Bulgaria şi Ţările Baltice. În plus s-a mai hotărât înfiinţarea în Ţara noastră a unui Comandament Multinaţional la Nivel de Divizie. Asta presupune ca în caz de război la noi să fie un centru de comandă cu militari NATO, adică un prim punct de atac al inamicului.
Cui foloseşte aceste activităţi belicoase? Cine întreabă copilul de 3 ani, care este cu bunica în parc, dacă este pregătit să fie victimă colaterală al unui viitor război?
     Toate statele NATO, U.E., Rusia, Ucraina, au conduceri alese în mod democratic. De ce dracu nu se închid într-un local toţi aceşti lideri ce îşi aruncă vorbe peste gard, acolo, cu o cafea şi o vodcă în faţă să stea de vorbă, să caute soluţii, să-şi spargă capul dacă este cazul şi să găsească rezolvarea problemelor. În cazul în care nu le găsesc să se ia la bătaie cu pumnii, sabie, ori altă armă, iar cel care învinge să dicteze condiţiile. Învinşii să asculte şi să îndeplinească ordinele, aşa am putea scuti moartea a milioane de oameni. Din puctul de vedere a ştiinţei am avansat, acum putem lua legătura cu orice punct al globului în timp real, această facilitate să fie folosită de mai marii lumii pentru a pacifica globul.
Mă tem că lucrurile sunt mult mai complicate, în sensul în care ceea ce vedem noi nu este realitatea, mă explic. Când îl vedem pe Barack Obama, avem senzaţia că am văzut pe cel mai puternic om din lume, numai că, noi nu am văzut pe cei din spatele lui Obama, cei care de fapt îl conduc pe şeful Casei Albe. Acelaşi lucru este valabil pentru toate celelalte state.
Interese străine de dorinţa cetăţeanului, umplu agendele celor care conduc lumea. Forţele oculte mai prezente ca niciodată, dar invizibile ca todeauna.
Pentru ca lumea să mai existe, trebuie împiedicat acest război cu orice preţ.Ne pregătim de un război care nu este al nostru. De câţiva ani luptăm în războaiele altora, să ne îngrijim mai bine copiii noştri, să le asigurăm un viitor paşnic şi liniştit.


Un comentariu:

  1. Când îl vedem pe Barack Obama, avem senzaţia că am văzut pe cel mai puternic om din lume, numai că, noi nu am văzut pe cei din spatele lui Obama, cei care de fapt îl conduc pe şeful Casei Albe. Acelaşi lucru este valabil pentru toate celelalte state.

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...