joi, 17 iulie 2014

Băsescu la întrecere cu Izaura şi Băsică


            Asist de vreo două zile la o adevărată întrecere între T. Băsescu şi Izaura Anghel (Mondialul), care vine cu mai multe înregistrări la TV. Sunt convins că apetitul pentru dezvăluiri a apărut la Preşedinte în urma vizionării inregistrărilor făcute de către Băsică lui M. Băsescu. „Adică un „bididiu”(tânăr,copil) rrom cu o aparatură de talcioc poate face înregistrări şi delecta publicul cu sumele de bani luate de frate-miu şi eu, cu aparatura pusă la dispozitie de contribuabili şi performantă pe deasupra, nu pot face aşa ceva”, şi-a zis T.Băsescu. Astfel au apărut primele înregistrări din timpul „consultărilor”. Sunteţi tare don Băsescu, cel mai mare iubitor de ţară, asta s-a văzut şi în 2010 când aţi anunţat tăierile din : salariile bugetarilor, pensii, ajutoare handicapaţi, laptele sugarilor,etc. De bun simţ era să anunţe şi interlocutorii de ceea ce avea de gând să facă, dar aşa cum Băsică nu-l anunţase pe M.Băsescu, ca o răzbunare nici Traian nu l-a anunţat pe Ponta că va fi înregistrat. Prin difuzarea înregistrărilor de la Cotroceni a reuşit să deturneze atenţia populaţiei de la ancheta fratelui Mircea, nu de alta dar, se punea tot mai tare accentul pe faptul că nimeni nu-l întreabă pe Băsescu cel mic unde sunt banii luaţi de la Mondiali, poate datorită presei se făceau şi nişte percheziţii pe la birourile şi locuinţa lui M.Băsescu.
          Apropo don Băsescu T., nu daţi şi înregistrările de la ARLO, alea de s-au pierdut, poate dvs. ştiţi ceva de ele, nu de alta dar, erau persoane importante acolo : Stolojan,Udrea, Cocoş etc.Ar fi păcat să nu mai poată fi recuperate, dacă vă înghesuie ăştia de la DNA, nu-i aşa că le daţi?
Mă uitam la dom colonel ce spume făcea aseară la Be 1, chiar m-am temut pentru sănătatea domniei sale când am văzut cum i se umflă jugulara, pune dom colonel mai puţin suflet, că tot banii ăia îi primeşti, ori sunteţi plătiţi la numărul de înjurături, dacă da, daţi tare în ei, banii contează. Mai era o fătucă moderatoare la „Realitatea, pre numele ei Eli Roman” prinsă într-un clinci verbal cu senatorul Ghişe şi sociologul Pieleanu, atât de mult ura pe ministra Petrescu că dacă ar fi apărut în platou i-ar fi lăsat de izbelişte pe invitaţi şi s-ar fi repezit în părul ministrei să o înveţe minte cum să se poarte cu dom Băsescu, Preşedintele demis, după cum susţinea senatorul Ghişe.
          Prin difuzarea acestui filmuleţ, don Băsescu a vrut să arate ţări cât este domnia sa dă dăştept, dă barosan, un fel de Ceauşescu care se pricepe la toate. În acelaşi timp deşteptăciunea sa făcea greşeli impardonabile, confundând 5 puncte procentuale din CAS cu 5% din PIB, apoi la „îndemnul” consilierului Drăgoi a rectificat :”adică 5 puncte procentuale din CAS care fac 1,4-1,5% din PIB” zice T.Băsescu, „nu don Preşedinte, intervine din nou Drăgoi, aproape 0,8% din PIB”.Asta am scris-o numai aşa pentru a arăta că nimeni nu este buricul pământului. Pe vremuri exista un banc care suna cam aşa :”Domnule Preşedinte, dvs.nu sunteţi Preşedinte, pentru că sunteţi deştept, sunteţi deştept, pentru că sunteţi Preşedinte”. Chiar se potriveşte în cazul nostru.
           Prin difuzarea acestui filmuleţ şi probabil şi a altora aşa cum a lăsat să se înţeleagă, ne arată lipsă de caracter, lipsa de scrupule a acestui individ. Nici nu poate fi altfel acest demagog care are pe rol căteva dosare, iar altele sunt în curs ,ce vine tot timpul în faţă să ne spună cum apără el justiţia de atacurile ticăloase ale lui Ponta et.comp. Ceva, ceva, tot este adevărat, numai că pe invers, adică justiţia îl apără pe el să nu ajungă unde îi este locul.Sper să-l scape din braţe cât de curând, atunci vom vedea cum este cu filmuleţul, filmuleţele, stenogramele, şamd.
          Chestiunea cu filmuleţul dat de Băsescu este electorală, nu filmuleţul, nici acatiste să facă Prea Fericirea sa Daniel şi tot nu ajută PMP şi pe E.Udrea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...