joi, 5 iunie 2014

Scrisoarea unui telespectator către TVR.



                                            
           
                        În atenţia domnului Stelian Tănase Presedinte-director general al TVR.

            Stimate domnule Tănase,

            Am fost bucuros cand aţi fost numit in funcţia de şef al TVR, dvs. un om de cultură, care combăteaţi atât de frumos, de elegant şi pertinent tot ce nu era bine făcut în această ţară. Mă aşteptam ca televiziunea romană să fie mult mai receptivă în ce priveşte evenimentele de marcă din lumea culturii, a sportului şi chiar a politicii.
            De câteva zile, întreaga lume a tenisului de camp şi fanii acestora, vorbesc  despre turneul de tenis de la Roland Garros, acolo unde o romancă scrie istorie, mă aşteptam ca în acest context, TVR să ia iniţiativa transmiterii meciurilor în care românca noastră este protagonist. Ce se întâmplă acum cu Simona Halep este un fenomen şi poate produce la rândul ei un fenomen de masă în randul copiilor şi tinerilor dacă este făcut cunoscut, acest lucru se putea face prin televizarea meciurilor susţinute de fata noastra de aur.
            Îmi amintesc  că în anii 70, TVR era singura televiziune, nu avea nici măcar un alt program, TVR1 era singurul, totuşi transmitea meciurile lui Ilie Năstase. De ce atunci se putea şi acum , nu? TVR, faţă de celelalte televiziuni private, este susţinut din bani publici şi în acest context, eu, telespectatorul, care iţi dau ţie TVR în fiecare lună nişte bani, te somez să-mi răspunzi: de ce nu transmiţi ce este important pentru noi ca români şi plătitori de servicii? De ce nu aduci în casele tuturor românilor această sărbătoare naţională pe care ne-o oferă de fiecare dată cand joacă, această minunată Simona Halep?
            Nu vreau să întinez aceste minunate, uluitoare viictorii ale Simonei, încercând să fac o radiografie a ceea ce se întâmplă în TVR, promit cu o altă ocazie mă voi ocupa de modul în care este cheltuit banul public. Mă aşteptam să fiţi primi care să veniţi în întâmpinarea noastră cu ceea ce doreşte telespectatorul român. Rămân încredinţat că pe viitor veţi mult mai aproape de dorinţele noastre, ale celor ce vă punem o pâine albă pe masă în fiecare zi.
            Multumesc Antena 3, pentru hotărârea de a transmite finala dintre Simona noastră şi Maria lor.
            SUCCES SIMONA HALEP!!!!!!!!!

                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...