joi, 15 mai 2014

Homosexualii nu trebuie sa înfieze copii



                              

            Un articol în care se vorbea despre modul în care 2 lesbiene au organizat o paradă a copiiilor homosexuali, pe mine personal m-a şocat.
Să o iau cu începutul, nu am nimic cu homosexualii, lesbienele, transexualii si alte deviatii sexuale, atâta timp cât jocurile se petrec in intimitatea unui dormitor;e bine, după părerea mea, ca pe stradă toţi se fim normali. În unele ţări au fost legiferate căsătoriile intre persoane de acelaşi sex, nu comentez, este o chestiune care îi priveşte personal.
Altceva mă sperie, posibilitatea ca aceste cupluri să înfiieze copii, indiferent dacă vorbim de lesbiene, ori homosexuali. Să ne închipuim că un cuplu de homosexuali au înfiat un copil, nu contează sexul copilului, copilul creşte, va întreba cine este mama cine este tata, i se va răspunde că este înfiat ei neputând avea copii. Bun, cum îi va striga parinte1, părinte2, că nu cred să se pună problema ca unul din ei să fie mamă, iar celălalt tată.
Copilul va creşte şi va merge la scoală, este ştiută răutatea copiilor, acest copil va fi izolat, considerat un ciudat, va fi afectat emoţional, cum se va putea dezvolta normal, cand el nu trăieşte o viaţă normală.
Acasă va mai fi o situaţie delicată, copilul va observa că “ părinţii” lui dorm impreună, adică doi bărbaţi în acelaşi pat, ori două femei, după caz, pentru copil acest mod comportamental va fi ceva normal, mai tărziu e greu   înţeleagă că nu aşa trebuie să se comporte, atunci cum? Nimeni nu-l va învăţa cum să se comporte, e greu de presupus că actualii părinţi îi vor spune că atitudinea lor este greşită şi atunci ce şanse are copilul să fie unul normal, deşii, poate în condiţii normale, ar fi fost un copil absolut normal.
Sigur este posibil ca şi aici să mai fie salvat câte unul, dar ura adunată în sufletul lui, cum se va elibera?
            Oricât de înţelegător sunt, nu pot accepta ca deviaţiile sexuale să fie popularizate, încurajate prin diferite metode, chiar prin oficierea sfintei taine a cununiei, în acest fel riscăm să dărâmăm tot esafondajul pe care stă Biserica de 2000 de ani. În aceieaşi categorie includ şi căsătoriile între animale, prin cununie religioasă, chiar dacă stapânii animalelor pictează gratis lăcaşul.
            Acest articol nu se vrea un manifest anti homosexual, nu mă interesează dacă există, ori nu, atâta timp cât nu deranjează pe cei din jur.  Sunt convins că înfiierea de copii nu ar fi benefică pentru aceştia, nu fac proces de intenţie că nu ar fi nişte părinţi buni, din contră, este posibil să fie nişte oameni foarte sensibili, bine educaţi şi să încerce să transmită copilului numai lucruri bune, dar societatea în care traieşte copilul nu-l va accepta, asta va fi dureros pentru viitorul adolescent care, este posibil să acumuleze foarte multă ură în sufletul lui, iar mai târziu nu se ştie cum se va manifesta. Indiferent cum va fi sufletul copilului va fi alterat.
            Domnilor, doamnelor cu deviaţii sexuale, trăiţi-va viaţa cum doriţi, încercaţi numai să nu afectaţi şi sufletele altora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...