duminică, 11 mai 2014

De ce trebuie să votăm pe 25 mai



                   
            Toate partidele, toţi independentii, se dau de ceasul morţii să convingă electoratul să iasă la vot, pentru a vota unul din partide, ori un candidat independent.
Sunt gata să fiu primul la uşa secţiei de votare, dacă cineva reuşeşte să mă convingă de ce ar trebui să plec din faţa calculatorului, al gratarului, al femeii iubite, ori de dragul lenevirii în pat, pentru a merge să votez.
Mulţi îmi vor spune ca nu am simţ civic, eu voi răspunde că aleşii noştrii nu au avut bun simţ când a fost vorba de furtul din banii publici. Alţii îmi vor spune că de dragul ţarii, ei vin în faţa noastră să ne ceară votul, eu le răspund că au mai fost şi altii, poate şi ei, care atât au iubit această tară, încât au împartit-o intre ei.
            Trăim într-o ţară în care fiecare a revendicat câte o bucăţică, conform actelor mostenite, alţii au revendicat cam de 10 ori suprafaţa întregii ţări, numai vorbesc de Monica Macovei, care susţinea sus şi tare că îşi vrea ţara înapoi, de ce, cine o furase, nu am aflat nici până azi.
            Am să merg să  votez cu liberalii, ăştia în Parlamentul European mai sunt cu liberalii, ori sunt cu popularii? Până se hotărăsc şi mai ales pâna îşi revine şeful lor Antonescu, mă orientez spre alt partid.
PMP, asta seamănă cu Edenul in care Elena Udrea este pe post de Eva, iar şarpele Traian Băsescu, o îndeamnă să imbie populaţia cu câte un măr otravit. A tot găsit ceva Adami pe la PDL, bine ar fi să-i puie cât mai repede la treabă, până nu vine Dumnezeul bandiţilor şi îi duce la Jilava pentru penitenţă.
PDL, ori ce a mai rămas din el, aici aş vota cu Andreea Paul, nu spun Vass că se supără, nu de alta, dar o mai mare IPOCRITĂ decât domnia sa mai greu să gasesti, poate pe la PNL, toţi ceilalţi, fie că vor candida acum, fie că vor candida în 2016, sunt legaţi ombilical de Băsescu; nu s-au dezis niciodată de măsurile de austeritate luate fără precedent de guvernul Boc. Ba mai mult, vin acum să dea lecţii de cum trebuie condusă o tară, au avut la dispoziţie 4 ani, au distrus tot, au luat şi laptele de la gura sugarului, trebuie să mai aştepte, să se inchine la toate moaştele, să stea pe coji de nucă, să spună câte 44 de Tatăl Nostru, Ave Maria şi Crezul, nu cred in furtul bunurilor ţării, ci Crezul cel despre Mântuitorul nostru si al lor.
            PPDD despre ăstia nu spun nimic, căci nici ei nu ştiu câti mai sunt.
            UDMR, aici este un lucru imbucurator, l-au pus pe Korody ministru mediului, probabil să calculeze eroziunea solului pe unde a taiat Attila padurile, iar fi dat şi pădurile în cadrul ministerului, dar la atentionat Verestoy ca oricum păduri numai sunt, mai ales in zona lor. Ăştia se votează între ei.
            PSD cu amicii săi au plecat la un drum, nu merg ei chiar pe centrul drumului, mai intră şi prin şanţ, dar în general caută axul drumului, bine ar fi ca pe cei ce ce se abat de la drumul drept să fie îndepărtaţi, fie de partid(aşa ar fi ideal), fie de organele în drept. Încă mai cred în Ponta, mai ales că nu văd pe altcineva, aşa că voi merge cu PSD.
            De fapt aş vota cu un alt partid, dar cum acesta nu a apărut, voi merge pe mana social democratilor, o fi bine, o fi rău, voi vedea.In concluzie,
 trebuie sa votam pe 25 mai, fiecare cu cine crede, numai asa nu ne putem reprosa nimic cand tara va merge prost.
           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...