duminică, 3 noiembrie 2013

Primarul si maidanezii.



Mult tam tam  pentru maidanezi, unii vor sa-i omoare, altii vor sa-i duca la adapost. Fiecare in functie de ce simte fata de animale si altii fata de propriul buzunar. A spune ca primarii pierd din strangerea cainilor de pe strada si ducerea lor la adapost, inseamna sa fie naiv si sa nu cunoasca mintea inventiva si inclinatia spre furt cu orice prêt a edililor. Sa ma explic, daca maidanezii erau pe strada, primaria platea pentru ca veterinarii sa le implanteze cipuri si sa-i castreze, cum nimeni nu stia cu precizie cati caini sunt pe strada se putea jongla cu cifrele, iar bani ajungeau in buzunarele celor interesati din primarii.
            Acum trebuie sa construiasca adaposturi pentru cainii ce urmeaza a fi culesi de pe strada; ei, asta nu inseamna ca nu le ramane si edililor un ban de pus deoparte.
Dupa constructia adaposturilor si popularea lor cu pensionarii patrupezi, urmeaza alte posibilitati de castig pentru primari si acoliti lor.
            Pozele pe care le-am vazut pe internet despre modul inadecvat in care sunt tinuti cainii din adaposturile Targovistene sunt graitoare, despre dezinteresul primarului Boriga pentru maidanezii din adapost si interesul lui fata de posibilitatea rotunjirii veniturilor proprii nu trebuie sa spunem nimic, este suficient sa privim si astfel ne edificam.
            Si ONG-urile care se ocupa de protectia animalelor au parte de propriile venituri din actiunile (inactiunile) lor.
            Dati-va mainile toti cei care vreti sa ciupiti ceva de pe urma maidanezilor, mergeti la Biserica, spovediti-va, rugati pe Domnu sa va ierte, apoi cu banii economisiti din manevrele cu maidanezi, faceti-le curat, dati-le sa manance acestor animale care, nu au nicio vina ca au venit pe aceasta lume, sau mai bine omoratii si ramaneti  cu banii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...