vineri, 27 septembrie 2013

Zgonea, cand taci, spui numai lucruri bune!



            Cel mai mare rau ce si-l poate face un partid, este acela de a pune in functii cheie oameni ce aduc deservicii partidului. Sunt un sustinator al USL la fel cum este orice actionar atunci cand cumpara  actiuni; prin votul meu am investit in aceasta  uniune si nu vreau ca in loc sa dea roade, sa intre in faliment. Vreau ca aceasta noua constructie politica ridicata pe valul de nemultumire impotriva regimului Basescu sa  faca macar o parte din ce si-a propus. Nu sunt fericit cand tot mai multe voci se ridica impotriva USL-ului, multi pe buna dreptate, altii din dorinta de a minimaliza totul, altii pentru ca fac parte din celelalte tabere. Atunci cand cei in care ai investit incredere si speranta te dezamagesc, se produce o lehamite pentru tot spectrul politic, mai ales ca dezamagirea nu ar fi pentru prima data, de 23 de ani se merge numai din dezamagire in dezamagire. Pana acum mai era loc, mai putea un guvern sa o dea pe alaturi, a venit timpul cand nu se mai poate; Romania  este la fundul sacului, guvernele de acum incolo va trebui sa fie foarte atente cu banul public, cu relatiile comerciale, cu cele cateva active cele mai are in administrare. Este foarte importanta si comunicarea, informarea cetatenilor despre ceea ce vrea puterea sa faca, pentru aceasta trebuie folositi oameni care stapanesc arta comunicarii. PSD-ul a promovat in functia de Presedinte al Camerei Deputatilor pe d-l Valeriu Zgonea, om tanar, cu  viitor politic, ar putea spune unii; acest domn ar trebui sa se multumeasca cu pozitia pe care o ocupa, iar de vorbit sa lase sa vorbeasca purtatorul de cuvant, ori el dupa ce s-a consultat cu consilierii, altfel risca sa spuna numai prostii si sa aduca deservicii PSD si implicit aliantei aflate la putere. D-l Presedinte al Camerei Deputatilor nu este constient de insemnatatea functiei ce o ocupa, altfel, atunci cand deschide gura ar fi mai atent la ceea ce spune, cuvintele spuse de cel de-al 3-lea om in stat, presupune ca sunt bine documentate si de multe ori angajatoare pentru alianta; daca nu, cadem in derizoriu cu tot ce se afirma de la inaltimea Camerei Deputatilor.
            Intr-o alianta cum este si USL-ul vorbele spuse de reprezentantul unui partid sunt privite cu suspiciune de ceilalti membrii ai aliantei (eu inteleg o alianta politica la fel cum este casatoria intre 2 persoane care au fiecare copii din alta casatorie, tot timpul se vor suspiciona ca alalalt piteste bani sa dea la copii lui)si este normal sa fie asa, de aceea este bine sa existe o mare atentie atunci cand se comunica ceva, pentru a nu se produce  iritari si frictiuni gratuite intre partide. Atunci cand unul ca Zgonea tranteste o piatra in bolboaca, trebuie sa se intalneasca conducerea USL pentru a lamuri ce a vrut de fapt sa spuna acest om. Intrebarea mea, fireasca de altfel, este urmatoarea : de ce il tineti in functie pe Zgonea care nu stapaneste arta comunicarii si il ia valul atunci cand se afla in fata unui microfon; este ceva ocult, ori are niste merite care mie imi scapa?
            Ca USL-ul vrea sa isi rupa gatul, este treaba lor, fiecare face ce vrea cu fiinta sa, personal sunt suparat pe ei pentru ca m-au mintit cu nerusinare, pentru ca sunt  tratat ca un handicapat mintal, pentru ca ma vad numai din 4 in 4 ani, in acest rastimp figurand numai in statistici, ori prognoze de sondaje. Mai sunt 3 ani pana cand vor veni cu caciula in mana sa ceara votul, ce vor mai mintii atunci? Sigur ca vor gasi scuze, vor arunca cu pietre in Basescu (nu ca nu le-ar merita), vor spune ca s-au pierdut 2 ani din cauza lui, pentru restul se vor gasi ale motivatii. Cred, ca nu au vrut sa-l dea jos pe Basescu, tocmai pentru a avea o scuza  a neputintei lor. Domnilor incepeti de diseara si guvernati bine, face-ti-ma mincinos prin faptele voastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...