joi, 29 august 2013

Stiri de ultima ora! X



            PP-DD a invins la orase si sate. Neastamparatul, neobositul, neinfricatul, neinvinsul Dan Diaconescu a dat lovitura, a rezolvat enigma dosarului “Elodia”, da,  spune Diaconescu, Cioaca si-a facut nevoile intre Rucar si Bran, acesta este un pas urias pentru procesul in care este judecat fostul politst. CNA-ul sa ia de indata toate masurile sa fie redat semnalul fostei televiziuni OTV, in acest fel DD sa poata aduce la cunostinta opiniei publice marea rezolvare. La intrebarea unui jurnalist daca fecalele descoperite sunt ale lui Cioaca, DD a raspuns ca aici nu sunt dubii, deoarece au fost analizate de cel mai mare consumator in domeniu, aici l-a numit pe Politicianul-sef, cel care zilnic consuma o mare cantitate de “rahat”, multi spun ca asta face parte din fisa postului. Pe langa papilele gustative au fost folosite si analize chimice, ceea ce da o si mai mare autoritate Politicianului-sef in materie de “rahat”.
            DDiaconescu, cel care a pierdut prin neseriozitate privatizarea “oltchimu-lui”, acel individ dubios ce mergea pe strazile Bucurestiului cu saci de maculatura, spunand tuturor celor ce voiau sa-l asculte, caci sunt plini cu bani si asteapta pe Primul-Ministru Ponta sa vina sa-i ia pentru a plati salariile celor de la Oltchim. Ponta nu a cazut in capcana lui Diaconescu, asa ca fostul patron al OTV-ului a facut plimbarea degeaba.
            Acest baiat din Caracal, concitadin cu un alt cunoscut ziarist, a reusit sa puna pe picioare doua televiziuni, sa-si cumpere elicopter, limuzine, si multe alte acareturi din prostirea poporului cu ajutorul vrajitoarelor cu prosop in cap, ori cu alte false anchete, a intrat in politica pentru a baga ciocoii in puscarie.In acest scop si-a organizat un partid, avand un nume cu rezonanta la public, Partidul Poporului. A participat la alegerile parlamentare candidand impotriva lui Ponta, stiind ca va fi infrant, dar lasand posibilitatea sa strige ca a fost frauda, daca ar fi candidat impotriva cuiva mai mic in rang din alt partid si ar fi fost invins, nu mai putea striga frauda, ar fi suferit un esec, asa a incercat sa-si faca, cel putin teoretic, din Ponta un dusman.
            Toata acea armata de stransura pe care o avea DD si  care a intrat in Parlament, acum este pe cale de a se risipi mai rau ca turcii la Calugareni.
Inca odata s-a dovedit in politica romaneasca, caci nu tot ce se spune  se adevereste, toata aceasta inflamare a lui Diaconescu s-a terminat cu un mic fass, pacat, multe babe si boschetari isi pusesera speranta in sloganurile acestui partid, de dupa zabrele, fostii tovarasi ai lui Dan, isi inghit lacrimile de ciuda caci marele Diaconescu nu a reusit sa puna in practica toate inlesnirile ce le promisese . Nu le ramane decat sa-i tina un pat liber intr-o camera curatica, pentru ziua in care va veni sa locuiasca cu ei ceva mai mult timp.
           

Un comentariu:

  1. PROSTIA ESTE,CRED,O INSUSIRE A ACESTUI POPOR DIN CARE,DIN PACATE,FAC SI EU PARTE. VEACURILE DE ISTORIE MASLUITA,IN MARE PARTE,DE COMUNISTI NE ARATA CLAR MAFIA CARE DOMINA CLASA CONDUCATOARE FOARTE RAR SANCTIONATA DE CEI MULTI CARE ERAU CA SI AZI INCULTI SI MA REFER DOAR LA CULTURA GENERALA. NU NE PUTEM ASTEPTA LA NIMIC BUN ATATA TIMP CAT DOMINA LEGEA DE CAPATAI: MERGE SI ASA...

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...