vineri, 23 august 2013

Regele a murit! Traiasca regii !



            Regele a murit, traiasca regii!. Asta a fost auzit in consiliul regal al tiganilor pentru incoronarea unui alt rege, in locul regelui Florin Cioaba, decedat. Pentru ca fostul rege avea 2 fii, s-a hotarat ca amandoi sa fie incoronati ca regi, unul sa fie regele tiganilor internationali, iar cel mai mic sa fie regele tiganilor autohtoni, daca mai avea un fiu, ar fi fost incoronat regele tiganilor din jurul Sibiului.
Televiziunile au luat cu asalt Sibiul, Palatul Regal tiganesc , filmand orice avea o cat de mica legatura cu familia Cioaba. Insusi demisul nostru Presedinte a venit la Sibiu, depunand o coroana de flori din partea Presedintiei, recunoscand astfel legaturile de prietenie ce exista intre Romania si regatul tiganesc din Sibiu. Nu este o gluma, este un lucru cat se poate de serios, atata timp cat cel caruia 7,4 milioane de votanti i-a spus ca este aruncat peste bordul Presedintiei, l-am numit pe TB, a venit la Sibiu cu elicopterul, SPP, iar coroana de flori era din parte Presedintelui Romaniei Traian Basescu, nu se poate intelege decat o recunoastere a regatului tiganesc.
Cum spuneam, televiziunile au fost in regim de alerta, orice bronzat aparea i se baga un microfon in gura sa comenteze evenimentul, fie moartea lui Florin Cioaba, fie alegerea regilor. Acum gata, a fost inhumat, regii au fost pusi in drepturile lor, adica regele international se va ocupa de tiganii din judetele limitrofe  Sibiului, iar regele intern se va ocupa de tiganii din Sibiu, altii decat cei de care se ocupa Imparatul Iulian.
Romania poate reveni la problemele interne, altele, decat cele tiganesti, Presedintele, de trista amintire, poate reveni la lupta cu Ponta, la piedicele ce pot fi puse guvernului si in general oricui nu este deacord cu domnia sa. Putem spune ca intelegerea dintre tigani si majoritari a invins la orase si sate. Uite asa politica inteleapta a consiliului regal tiganesc de a alege doi regi, in locul unuia si a demisului nostru Presedinte de a recunoaste regatul tiganesc a adus intelegere si pace intre etnicii rromi si majoritari.
            Domnule Ponta, din respect pentru lacrimile varsate de cel ce inca mai este la Cotroceni (nu este rau sa verificati daca mai este), 40 de zile cat dureaza doliul sa nu-l apostrofati pe Presedinte, indiferent ce va spune, este foarte posibil sa se afle sub imperiul durerii si declaratiile sa fie afectate de aceasta, va multumim pentru intelegere. Acum pot sa inteleg de ce dr. Bradisteanu a fost trezit in miez de noapte si trimis in Antalia, de ce fiul lui Florin Cioaba si-a permis sa ceara statului roman 350000 de dolari plata spitalizarii, la refuzul categoric a lui Ponta suma a scazut undeva la 40,000, ori 22,000 de dolari, nu am inteles exact. Apropos, dr. Bradisteanu nu este acelasi cu dr. care este acuzat ca a ingrijit un roman, intamplator fost Prim-Ministru?
            Romani, in sfarsit tara se indreapta intr-o directie buna, cu 2 regii ai tiganilor,un imparat, cu Tokes in Ardeal, cu T.Basescu care ii pupa in bot, Romania este pe un drum bun(ala facut de Basescu si PDL). Halal sa-ti fie Romanie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...