sâmbătă, 6 iulie 2013

Stiri de ultima ora III !



            De la ICCJ ni se comunica, ca ieri au avut loc procesele majoritatii celor care au lucrat in ministerele guvernului Boc si MRU. Procesele s-au desfasurat  in regim de urgenta. Astazi au fost date sentintele, toti au suferit condamnari de peste 10 ani. Nu au fost facute publice numele celor condamnati, pentru a nu li se aduce atingere onoarei. Ei urmand, ca dupa eliberarea din puscarie, sa reocupe locurile avute pana acum in cadrul ministerelor.
            Presedintele a trimis un mesaj de felicitare magistratilor, pentru omenia de care au dat dovada, obligand guvernul sa tina posturile blocate pana la revenirea lor, din inchisoare.
            Un mesaj a fost transmis astazi de la ICCJ   Institutiei Prezidentiale, personal d-lui Traian Basescu, prin care se angajeaza, ca pana la inceputul lunii noiembrie, cand d-l Basescu aniverseaza implinirea a 62 de ani, sa lamureasca problema A. Nastase in sensul condamnarii lui si in celelalte dosare ce le mai are, plus cele ce urmeaza a fi facute.
            De la aceiasi Inalta Curte, Adrian Nastase a primit un comunicat, prin care magistratii isi cereau iertare de la el, pentru ca sunt obligati sa lucreze impotriva legii, dar atunci cand Nasu’ din suflet o cere , te supui si gata. Asa ca, daca vrea sa se sinucida, are tot timpul sa o faca, recomandarea este sa se impace cu ideea, ca Nasu’cat este de suparat, ar fi instare sa-l tina in puscarie si mort.
            Am primit pe fluxul de stiri o telegrama din parte Procurorului General adresata Presedintelui Basescu prin care acesta ii raporta Presedintelui ca a facut tot ce a putut, pentru a indeparta atentia publicului de la rezultatul recensamantului, astfel a organizat tot circul de la liceul “Bolitineanu”, deasemeni, daca d-l Basescu considera necesar, va prelungi circul cu elevii de gimnaziu.
            Un ziarist a intrebat pe purtatorul ICCJ, de ce nu se fac publice numele celor condamnati la ani grei de inchisoare, raspunsul a fost ceva de genul, familia a interzis sa se comunice date ce ar putea duce la indentificarea lor. Dorinta familiei va fi respectata, astfel detinutii urmand sa primeasca un numar in loc de nume, iar fata o pot acoperi cu o masca pentru a nu putea fi vazuti si identificati. Totodata,  a mai fost precizat faptul, ca, daca vor sa petreaca o parte din timp cu familia, sunt liberi sa o faca, aducand alti oameni sa le tina locul pe perioada cat ei lipsesc. Nu este precizat timpul care poate ramane alaturi de familie, se pare ca este la intelegerea cu cei ce urmeaza sa le tina locul.
            Pentru detinutii VIP s-a luat hotararea de a se aduce mancarea de la cantina Parlamentului, in acest scop au fost deblocate fonduri suplimentare din “Fondul de rezerva la dispozitia Primului Ministru”.
            Se intentioneaza a fi facute noi investiti la Jilava pentru  amenajarea unui teren de golf la cererea unui grup de detinuti ce provin din randul fostilor bancheri, ministri si alti parlamentari. Investitia ar urma sa coste 1,5 milioane de euro, banii urmand a fi donati  de Casuneanu, Popoviciu si alti baieti care se gandesc serios la viitorul lor.
            Adrian Nastase, a postat pe blogul personal un articol, prin care, isi linisteste prietenii, admiratorii si denigratorii , ca nu degeaba a lucrat cu Hrebenciuc, iar el, este considerat un tip foarte destept, lucrurile rele au fost facute pe vremea guvernarii lui atat de inteligent, ca nu vor fi descoperite niciodata. Eticheta de cel mai corupt guvern ar fi fost adevarata, daca ar fi fost descoperite si actele de coruptie. In continuare Nastase multumeste guvernelor Boc si MRU ca datorita prestatiei proaste si a coruptiei din vremea lor, a ajuns din guvernul cel mai corupt, in guvernul cel mai bun. Asa se schimba istoria, astfel, continua Nastase, "datorita arestari si condamnarii mele, voi deveni un martir al Romaniei, care am luptat cu marea hydra Basescu. D-zeu sa apere Romania, ca multe mai sunt de furat, astept cu nerabdare revenirea mea pe scena politica".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...