joi, 4 iulie 2013

Ponta,divorteaza de Basescu, rupe Pactul!!!



            Basescu cere  sa-si asume cineva responsablitatea juridica pentru puciul din vara trecuta de la referendum. Apoi, continua intr-un mod la fel de ritos sa-l apostrofeze pe Victor Ponta (care, datorita pactului isi merita criticile), pentru vizita in China, care dupa parerea lui, a fost catastrofala. Din cate stiu Ponta a fost primit de primul ministru  si de Presedintele Chinei,   este fara indoiala un succes diplomatic. La ora actuala China este a doua mare putere economica a lumii si singura pe o mare crestere economica.  Aceasta tara este curtata de marile puteri economice ale lumii;  Presedintele unei tari in curs de dezvoltare  spune ca  vizita Primului Ministru roman nu a avut mandat din partea sa, ceea ce pune pe premierul roman in situatia de a fi fost intr-o vizita particulara, lucru total neadevarat, Primul Ministru avand nevoie de mandat numai in intalnirile din cadrul UE (acolo unde este cazul)
            Presupun ca dvs. d-le V.Ponta, veti analiza toate aceste chestiuni si veti taia acel cordon ombilical, strans foarte tare in jurul gatului dvs.de catre Basescu. Dupa ruperea acestui pact, pe care de altfel d-l Basescu la incalcat , va veti intoarce asupra electoratului pe care l-ati parasit cand ati acceptat coabitarea.
Nu stiu cat de mult v-a ajutat aceasta intelegere, dar deservicii multe v-au facut, cand trimisii SUA si UE va vor intreba de ce ati rupt acel rusinos pact, spuneti ca poporul a dorit-o, ca dvs. v-ati cocotat acolo sus cu ajutorul poporului si ca nu-l mai puteti trada, ca acum a venit timpul, sa va cereti scuze pentru sovairea de care ati dat dovada. Acel om care se incapataneaza sa ramana pe un scaun care nu este al lui( poporul i la tras de sub fund), nu mai poate fi girat de dvs., daca v-a mai ramane la Cotroceni v-a fi numai pentru a alerga in jurul palatului, pentru a juca sotronul cu Lazaroiu, ori pentru a da lectii consilierilor, de cum nu ar trebui facuta politica.
            Ati venit pe un val de asteptare foarte puternic, masele populare v-au votat cu speranta demiterii lui Basescu, dar in loc sa-l demiteti vi l –ati facut aliat, scapati de balastul din spatele dvs., axati-va pe guvernare si oamenii vor veni din nou in jurul USL, nu mai dati apa la moara detractorilor, deveniti barbat politic responsabil si oamenii va vor aprecia.
            D-le Victor Ponta, daca scrisoarea acelui senator este adevarata si sunteti santajat de catre Basescu, da-ti-va demisia, iar daca nu va poate santaja cu nimic aratati lumii intregi ca sunteti curat si ca oricand puteti rupe acel rusinos act. Lasati-l pe dom Basescu sa spuna vrute si nevrute, oricum nu-l asculta nimeni, acum este incoltit, este ranit, isi va linge ranile cateva zile, apoi va iesi din nou la atac, daca pactul nu va fi rupt, dati-i una peste gurita sa taca pentru todeauna, asta pute-ti face, rupand actul.
Basescu este un om mort, politic, nu-i mai faceti respiratie gura la gura, deconectati-l de la aparate, duceti-l la groapa istorie, acolo unde ajung toti cei care uita ca Romania nu este mostenire de familie, ci o tara cu cateva milioane de suflete, dormice sa-si faureasca  o viata mai buna si mai dreapta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...