vineri, 17 mai 2013

Mi se rupe USL-ul



            Se rupe USL-ul, asta aud de la infiintarea lui. Este unul Lazaroiu care tot inventeaza povesti cu “Alba ca Zapada”, iar cand este in pauza de scris povesti, se transforma in Mama Omida si ne impuiaza capul cu tot soiul de preziceri. Acum, nu vreau sa-i iau din merite, de fapt nu are nici unul, tot ce a spus nu s-a implinit.
Vor cei doi lideri ai USL-ului sa-si omoare progenitura? Poate ca da, dar cine va castiga din ruperea aliantei? In mod sigur va castiga opozitia. Ponta nu are o miza imediata, la presedentie, daca va fi cazul, va candida Oprescu din partea PSD, el are numai problema guvernarii, alianta pentru continuarea guvernarii poate face cu cei din actuala opozitie.
Antonescu, aici problema este mult mai arzatoare, a declarat ca este candidatul USL pentru presedentie, pana la urma ramane candidatul PNL, trece in opozitie si ii mananca ficatii lui Ponta, o tema mai buna decat Basescu, tinand cont ca exista coabitarea. Toate laturile le arunca in capul lui Basescu si Ponta, plange pe umarul primitor al electoratului, Antena 3 o baga la inaintare pe D.Grecu, se inflameaza roscata din Trivale la Ponta si cu bucurie orgasmica, il roaga si pe Serbanescu sa o ajute in munca de denigrare a lui Ponta, apoi in icnete de satisfactie citeste postarile telespectatorilor de pe pagina de facebook. In replica, Ponta alearga la Ghita TV (Romania TV) fie sa dea un interviu, fie sa le ceara direct ponegrirea lui Antonescu. In ce priveste iesirea diferitilor membri ai partidelor din alianta, pentru a ponegri partenerii mi se pare de prost gust si lipsa oricarei discipline de partid. In cadrul USL pot sa-si poarte chilotii odata pe fata a doua zi aceiasi chiloti ii pot lua pe dos si sa-i arate la confrati, este familia lor si fac ce vor in casa lor. Nu afisa chilotii in public, spala-i dracu in familie. Sorin Rosca Stanescu sa nu uite ca numai este ziarist, face parte dintr-un partid politic, sa respecte regulile partidului. Apropos, cand era ziarist imi placea SRS, dar sa ne gandim de ce numai este Basist, a observat cumva ca acesta face lucruri rele, nicidecum, pur si simplu Basescu ia dat cu flit, de atunci este dusmanul declarat al Baselului. Ne consumam in chestiuni ieftine, Ponta sa-si vada de guvernare, Antonescu sa vegheze ca disciplina in USL sa fie respectata, nu are de castigat daca se rupe alianta, singur nu are suficienta forta, sa nu se imbete cu apa rece.
Domnilor Antonescu si Ponta, lasa-ti lucrurile ieftine, puneti mana si guvernati,aveti 70% in Parlament, faceti ce legi vreti, gasiti solutii, puneti calus guralivilor,sa vorbeasca in cadrul partidului, ori al USL. In fata electoratului veniti cu solutii, nu cu can-can-uri, de asta se ocupa Prigoana si Bahmu, se ocupa Pamela de Romania, voi veniti cu solutii, oamenii asteapta “luminita din capul tunelului”, poate va spune Ciorbea cum se aprinde.
Doi oameni “cititi” ca voi nu trebuie sa se lase prinsi in ambuscade jurnalistice de doi bani, facute de unii moderatori pentru a ridica retingul, spuneti poporului ce vreti sa faceti si mai ales cum vreti sa faceti, vorbiti cu electoratul vostru, nu va indepartati de el, ramaneti oameni.Nu uitati, ca functiile voastre indiferent cat dureaza, sunt efemere, faceti de asa natura ca oamenii sa-si aminteasca cu drag de voi, nu sa-si scuipe in san ca la vederea satanei. Hai ca nu este greu, eu inca sunt condamnat sa cred in realizarile voastre, nu ma deceptionati, ajutati-ma sa va fiu fan in continuare, Romania este pe marginea prapastiei, nu o lasati sa cada.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...