miercuri, 27 martie 2013

Cartita din PNL



                   Stupoare,  un vicepresedinte al unuia din partidele aflate la guvernare, mai précis PNL anunta cu subiect si predicat ca nu mai sunt bani pentru pensii si salarii, ma intreb ce l-a manat sa faca asemenea declaratie, care in mod sigur nu foloseste guvernului, atunci cui? Vicepresedintele  nostru  pre numele  sau  Frunzaverde,  venit de curand din PDL si primit cu surle si trambite in PNL dandu-i-se chiar functia de vice al PNL, in loc sa fi fost tinut sa faca penitenta la usa  liberala, face aceasta declaratie care a consternat  atat populatia cat si oficialii guvernamentali. Intrebare scurta  si simpla: de ce a simtit necesar  vicele Frunzaverde sa faca de la Resita asemenea declaratie? Castigarea alegerilor in PDL de catre prietenul sau  Blaga sa aiba vreo importanta? Nu cumva Frunzaverde este cartita din interiorul PNL, venit cu un scop précis, anume acela de a subrezi alianta din interior ? Cat a fost membru PDL si s-a taiat din pensii si salarii pentru ca intr-adevar nu existau bani pentru a le plati, nu l-am auzit pe pedelistul Frunzaverde  anuntand ca guvernul nu mai are bani, din contra, se batea cu toti, sustinand masurile anti umane luate de guvernul pe care il sprijinea. Dintr-o data grija lui razbate in spatiul public fara motiv; chiar fara motiv? Cine tradeaza o data va mai trada, tradarea devine meserie, se califica in a trada, asemenea oameni trebuie crezuti, sub  rezerva ca oricand poate repeta miselia facuta.
Revin la intrebarea initiala, de ce a facut declaratia? Sunt convins ca nu intamplator  a facut-o, este un politician cu prea multa experienta, mult prea asezat ca sa fie crezut ca nu a analizat inainte de a se pronunta, sa faca jocul PNL, nu are nici un sens, atunci cine ar putea profita de o eventuala degringolada? Ghici  ciuperca PDL. Crin Antonescu nu cred ca ar trebui sa se multumeasca cu o simpla explicatie fara a merge la radacina. Am ascultat declaratia lui T. Chiuariu care nu stia cum sa dreaga busuiocul, intr-o jenanta situatie i-a pus Frunzaverde in fata aliatilor din USL, sigur greseli a facut si Zgonea, numai ca el a facut-o din prostie, aici este vorba de premeditare, ca nu vorbeste fara sa gandeasca si atunci cui slujeste? O anvelopa resapata nu este o anvelopa buna, nici un politician reevaluat nu are o calitate mai buna, sa ne gandim la Oprea reevaluat de Basescu, cu  prima ocazie l-a tradat pe acesta, desi ii umpluse umerii cu stele de general si il facuse ministrul apararii. Raman la parerea ca Frunzaverde nu a venit intamplator la PNL, el este cartita din interiorul liberalilor, el trebuie sa subrezeasca alianta USL, el trebuie sa ingroape  pe cei ce au ingropat PDL-ul si de nu va reusi singur si-a adus ajutor in persoana lui Stanisoara, oare cand va iesi si el cu declaratii? Aveti rabdare ca nu va dura mult. Biet Crin, nu fi naiv ca si floarea al carui nume il porti.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...