duminică, 10 martie 2013

Basescu sef la PNL



                  Am auzit din surse bine informate, ca din 2014 dupa ce Antonescu va ajunge Presedintele tarii, Basescu urmeaza sa vina ca sef al PNL-ului; ce va uitati asa, am scris bine, acum isi pregateste terenul trimitandu-i la inaintare pe Frunzaverde si  Stanisoara, primul deja ocupa functia de vicepresedinte al PNL, cel de al doilea urmeaza sa fie ales intr-o functie de conducere. Imi amintesc cum in urma cu putin timp, acelasi Stanisoara il injura de mama focului pe Antonescu si Partidul lui, dar si USL-ul in ansamblul sau, ridicand in slavi guvernarea Boc (absolut normal dupa parerea mea din partea unui Prim  vicepresedinte al PDL) si pe mentorul sau T. Basescu. Am aflat cu stupoare  ca vajnicul aparator al catastroficei guvernari Boc-Ungureanu-Basescu s-a lepadat, ca Adam de rai, de ei acuzandu-i de diferite fapte, inclusiv de faptul ca nu se mai regaseste in doctrina PDL(de parca a avut vreo doctrina, in afara de doctrina furtului din banul public). Cat a fost la guvernare PDL-ul a avut doctrina, a avut ministrii buni, a avut Presedinte care a participat alaturi de guvern in asumarea masurilor luate.
 Cand partidul a pierdut alegerile, dintr-o data pentru Stanisoara guvernarea nu a mai fost buna, banul public nu a fost bine administrat, doctrina Partidului nu a mai fost buna si toate astea pentru simplul, dar importantul motiv, caci incetasera veniturile auxiliare sa mai intre in buzunarul lui. Un om de calibrul lui cu o functie mare in Partid, care-si lasa colegii la greu, nu merita increderea nimanui, cu ce tupeu a putut cere PNL-ului  functie in conducere. Acest petent trebuia tinut  o mare bucata de vreme sa faca penitenta la usa PNL-ului, pentru girul dat guvernelor  pedeliste  in masurile de austeritate luate. Abia dupa ce ar fi dat dovada temeinica de indreptare, iar DNA neinceperea urmaririi penale putea fi luata in discutie o eventuala primire in partidul liberal. Ce sa inteleaga vechii liberali ce si-au dorit probabil vreo functie in partid cand vad ca oameni veniti din partidul advers sunt nu numai primiti in partid, dar primesc si functii importante in conducerea lui. Unde este “dreptatea pana la capat” cand pedelistii in loc sa fie deferiti justitiei daca sunt vinovati, sunt primiti in partidele aflate la putere?. Ce vor spune cei care au protestat in iarna lui 2012 impotriva PDL, cei care au votat la referendum impotriva lui Basescu, dar mai ales cei care au votat pentru USL in ideea ca vor fi  pedepsiti cei care au supus poporul unei umilinte fara precedent? In locul pedepsei, USL-ul aduna pe fruntasii pedelisti in propriile partide, daca Blaga pierde alegerile, nu este exclus sa-l vedem inscris in PNL impreuna cu sustinatorii lui, poate vine si Udrea cu expertiza sa si uite cum au facut partid numai bun sa fie condus de Basescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...